Legújabb Warhammer regények

További Gaunt Szellemei regények jelentek meg az elmúlt hónapokban, valamint a Felix és Gotrek regények mellett elkezdtek egy újabb fantasy Warhammer sorozatot is, ami a Sötétpenge Malus nevet viseli. Lássuk is, hogy mik ezek.

Először is nézzük Gaunt és a Szellemek legújabb bevetéseit:

A Végső Parancs a Gereonon folytatott harcok után játszódik. Miután kiszabadulnak a bolygóról, a Tanithi Első és Egyetlen már nem létezik, mivel azt hitték, hogy mindannyian meghaltak és a sereg maradékát pedig egy másik sereghez rendelték. Gaunt feladata a sok másik között az lesz, hogy újra tudja szervezni hadseregét és újabb titkokra tudjon fényt deríteni.

A Rendíthetetlenekben, Gaunt és a Szellemek  visszatérnek a Gereonra, hogy végre teljesen fel tudják szabadítani a bolygót a Káosz uralma alól. Aki emlékszik a 8. kötet párbeszédeire, annak eszébe juthat, hogy ott rengeteget könyörögtek a Birodalmi Gárdistáknak, hogy mentsék meg a bolygót, de hát abban a helyzetben éppen nem ez volt a feladatuk, reméljük, hogy most sikerül teljesíteni a Gereoniak kívánságát. Az egyetlen hátrány ezzel a kötettel kapcsolatban az, hogy nem fog a boltok polcaira kerülni, így kénytelenek vagyunk az online boltból megrendelni. 😦

 

Az újabb sorozat pedig egy Sötétpenge Malus nevű sötét elf útját mutatja be. Miről is szól? Nézzük:

A Démon Átka, a bevezető kötet a sorozatból. Itt ismerjük meg a főhőst. Mivel egy sötét elfről van szó és a Felix és Gotrek regényekben jó párszor beléjük is botlottak a kalandorok, előre lehet annyit tudni, hogy kegyetlenségből és brutalitásból, valamint arcoskodásból nagyon sok lesz. 😀 Ebben a részben Malus szövetséget köt egy démonnal, ami ebben a világban mint tudjuk nagyon nem előnyös, hogy megszerez 5 ereklyét, ám erre pusztán csak 1 év áll a rendelkezésére, ha nem sikerül, akkor lelke örökre a démoné lesz.

A Vérviharban, Malus egy szigetre utazik, hogy megszerezze a 2. ereklyét, ám ehhez rengeteg ellenséggel kell ismét szembe néznie. Főleg a környéket uraló fosztogatók fognak az útjába állni.

Valamint egy kis plusz! 😀

További Warhammer 40.000-es regényt dobtak ki a boltok polcaira, ami az Inkvizítor nevet viseli, ami egy trilógia első kötete lesz.

Jaq Draco inkvizítor lesz a fő karaktere a történeteknek, de további társakat is fog kapni, akikkel bele fogja vetni magát a harcokba. Rengeteg ármánykodás és hazugság fogja a kis csapatot körülvenni, de nem kell félteni hőseinket.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: